Tukiryhmä

Tukiryhmä

TUKIRYHMÄ ESITTELYSSÄ

Aini Mylläri

Aini on päätöksenteon konsultti, joka on vapaalla yllytettävissä mm. näyttelemään, laulamaan ja juontamaan.

”Rikuun tutustin vapaaehtoistyön kautta ja pidin heti Rikun rohkeasta asenteesta ja kyvystä kohdata ihmisiä. Haluan tukea Rikua, koska haluan energisen ja asiantuntevan edustajan eduskuntaan.”

Jukka Paukkeri

Jukka on ohjelmistoyrittäjä Tampereelta. Ennen yrittäjyyttä hän työskenteli projektitutkijana. Nyt Jukka on ideoimassa ja toteuttamassa Rikun vaalikampanjan digitaalista sisältöä.

”Haluan tukea Rikua, koska hänellä on laaja-alainen näkemys kestävän hyvinvoinnin yhteiskunnasta.”

Jarmo Vartiainen

Jarmo on ammatiltaan myyjä ja harrastaa kunto- sekä penkkiurheilua.

”Haluan vakuuttaa muille, että Rikua kannattaa äänestää. Luotan Rikuun hyvänä ja sovittelevana tyyppinä. Minut voi tavata Rikun vaalitilaisuuksissa erilaisissa avustavissa tehtävissä.”

  Olga Gerasimenko

  Olga on ympäristöinsinööri ja valokuvaaja.

  ”Tutustuin Rikuun ollessani harjoittelijana EKOenergialla. Sieltä alkanut yhteistyö jatkuu nyt Rikun kampanjan puitteissa, esimerkiksi tapahtumien valokuvaajana.”


  Joja Honkala

  Opettaja, opiskelija.

  ”Rikun pitkäaikainen ystävä. Mielipiteeni ja näkemykseni ovat pääpiirteittäin linjassa Rikun kanssa. Nyansseista, saivareista ja monesti asiastakin meillä riittää väiteltävää, jo syvältä 90-luvulta lähtien. Tuen Rikua, koska hänen asialleen omistautuminen on omaa luokkaansa, eikä parempaa ei ole.”

   Susanna Keski-Kuha

   Susanna on eläkevakuutusasiantuntija, sosiologi-yhteiskuntatieteilijä ja järjestöaktiivi.

   ”Tuen Rikua, koska Riku on toteuttamassa unelmaansa. Rikulla on monta hyvän kansanedustajan ominaisuutta: yhteiskunnallista intoa ja uteliaisuutta, kykyä ja älyä käsitellä monimutkaisuuksia, poliittista tietoa ja taitoa sekä laajat verkostot. Riku on avoin ja humaani ympäristön ja ihmisten ystävä.”

   Sonja Alin

   Ensihoitaja, sairaanhoitaja.

   ”Tutustuin Rikuun noin kuusi vuotta sitten yhteisten tuttujen kautta. Jäi mieleen innostunut ja asiaansa perehtynyt energiaekspertti ja intohimoinen keskustelija. Riku on vankkumaton vihreiden arvojen ja uusiutuvien energialähteiden puolestapuhuja. Luotan hänen kykyihinsä viedä tärkeitä arvoja konkreettisiksi ratkaisuiksi. Luonto ja kierrätys ovat minulle iso asia. Haluaisin jälkipolvienkin voivan nauttia puhtaasta luonnosta, ja ylipäänsä inhimillisestä elämästä.”

   Marjukka Eskelinen

   Sisko, musiikkipedagogi.

   ”Rikussa yhdistyvät useat poliitikolle tärkeät ominaisuudet. Luotan hänen poliittiseen asiantuntemukseensa ja oikeudenmukaisuuteensa. Riku on positiivinen persoona, jolla on rohkeutta auttaa heikoimmassa asemassa olevia.”


    Petri Eskelinen

    Rikun pikkuveli, kierrätys-alan yrittäjä, asiantuntija ja kehittelijä.

    ”Haluan olla tukemassa Rikun kampanjaa, koska näen hänessä kykyä ajatella, tuntea ja tehdä päätöksiä aina ympäristö, heikompi ja vähäosaisempi huomioon ottaen. Uskon Rikun olevan vilpitön päätöksen tekijä joka ei tavoittele asioissa enempi omaa etuaan kuin ympäristön. Hieno velipoika :)”

    Janne Eskelinen

    Konetekniikan insinööri, tekniikan asiantuntija.

    ”Riku on toiset huomioon ottava, inhimillinen ja positiivinen tyyppi. Rikulla on arvokas asiantuntemus energia-alalta ja kyky rakentaa demokraattisia päätöksiä. Luotan Rikuun päätöksentekijänä.”

    Riku Koivuneva

    Lääkäri

    ”Olen tuntenut Rikun kohta parikymmentä vuotta. Tuen häntä, sillä olen vuosien varrella vakuuttunut Rikun intohimosta politiikkaan, älykkyydestä, asiantuntemuksesta ja kyvystä oppia ja omaksua uusia asioita. Hän on lisäksi kohtaamisissa ihmisten kanssa arvostava, avarakatseinen ja kunnioittava. Riku on vaikuttaja jota Suomi tarvitsee.”

    Janne Käpylehto

    Riku on sillanrakentaja ja taitava tekijä. Olen usein seurannut, kun joku asia pitää saada hoitumaan ja Riku hoitaa sen heti – hän tietää minne pitää soittaa ja häntä myös kuunnellaan. Janne Käpylehto, tietokirjailija. Itsekin ehdolla kaupunginvaltuustoon.